G Data Internet Security Android pentru acasa

Solutie de securitate completa pentru smartphone-uri si tablete care ruleaza sistem de operare Android.

- Solutia inteligenta de securitate asigura protectie impotriva programelor spyware si a site-urilor cu continut periculos, dar si impotriva consecintelor neplacute ale pierderii dispozitivului – plus control parental pentru utilizatorii tineri.

- Localizeaza dispozitivele pierdute sau sterge conținutul lor de la distanta pentru a preveni accesul neautorizat sau furtul de date.

- Utilizează cea mai recenta tehnologie cloud pentru a detecta și distruge chiar și amenințarile cele mai actuale. Toate acestea combinate intr-o interfata moderna si intuitiva, astfel incat sa poti ramane concentrat asupra sarcinilor sau sa navighezi fara griji.

- G Data efectueaza cercetari de securitate de peste 25 de ani. Rezultatele cercetarii sunt exceptionale, ofera protectie cuprinzatoare, usurinta in instalare, simplitate in operare si un excelent nivel de performanta. Aceasta este SECURITATEA GERMANA.

 gdata-is-android

 Beneficii:

 • Protejeaza impotriva atacurilor de phishing si impotriva website-urilor care contin malware
 • Controlul aplicatiilor verifica permisiunile aplicatiilor si depisteaza programele spyware
 • Malware-ul de Android este in continua crestere. Folosind cele mai recente tehnologii cloud, modulul de scanare avansata inclus este intotdeauna actualizat
 • Previne apelurile si SMS-urile de tip spam, prin adaugarea apelantului pe lista neagra. Blocheaza toate numerele cu suprataxa, de exemplu, liniile de apel cu tarif special
 • Simplu, printr-un SMS trimis de pe orice alt telefon, dispozitivul tau, furat sau pierdut, poate fi localizat, blocat sau golit de continut
 • Previne utilizarea unei alte cartele SIM in telefonul tau. Esti anuntat atunci cand cardul SIM este inlocuit
 • Previne lansarea aplicatiilor prin solicitarea unei parole. Astfel, sunt evitate costurile nedorite prin blocarea aplicatiilor video sau cumpararea accedentala de aplicatii
 • Contactele pot fi mutate intr-o sectiune protejata si incuiate printr-o parola. Toate datele, mesajele si jurnalul de apeluri ale acestor contacte sunt disponibile doar pentru tine
 • Interfata a fost refacuta pentru a fi mai intuitiva si a simplifica configurarea caracteristicilor

antivirus firewall parental-control autostart-manager backup suport-tehnic

Cerinte de sistem:

 • Dispozitiv portabil (smartphone/tableta) cu sistem de operare Android OS 2.1 sau superior
 • 14 MB memorie libera

Tehnologie:

     Tehnologia G DATA CloseGap foloseste o abordare diferită, combinând, tehnologii proactive de securitate pe bază de semnătură în domeniul protecției active. CloseGap primește îmbunătățiri suplimentare cu fiecare actualizare, astfel încât funcționalitatea poate fi ușor adaptat la amenințarea actuală. Acest lucru înseamnă că datele dumneavoastră sunt protejate în mod ideal, tot timpul - chiar și în cazul unor scenarii de atac noi, necunoscute anterior. Cu toate acestea, G DATA CloseGap oferă un alt avantaj față de conceptul cu doua motoarere de scananare utilizat până în prezent, si anume faptul ca utilizarea resurselor este semnificativ mai mica.

     Precizia si viteza sunt critice pentru evitarea rapida, de succes in cazul malware-ului. Un timp de răspuns scurt între prima apariție a malware-ului și disponibilitatea unei semnături virus corespunzătoare este de multe ori esențială. De cele mai multe ori solutiile antivirus tradiționale nu pot ține pasul.

CloseGap-dualengineUn motor de scanare dublu oferă o protecție perfectă împotriva amenințărilor online. Cu toate acestea, in anumite cazuri, sunt folosite o mulțime de resurse de calcul.

 

CloseGap-dualengineProtecția hibrida CloseGap detectează și opreste complet automat vulnerabilitatile. Acest lucru se face rapid și eficient, pentru o protecție completă, care nu incetineste PC-ul sau laptop-ul.

 

 

Screenshot:

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.