• Media
  • Comunicate

Grup de cercetare european nominalizeaza G DATA drept cea mai inovatoare companie

Pionierul german in protectie antivirus a castigat premiunl IPACSO la categoria cyber security

Bucuresti (Romania) 04.11.2014

Proiectul comunitatii europene IPACSO (Innovation Framework for Privacy and Cyber Security Market Opportunities) a premiat pentru prima data in acest an, companii si tehnologii de securitate IT din toata Europa. In categoria "Innovative Cyber Security Company", juriul constand din cercetatori si reprezentanti ai companiilor au desemnat G Data drept cel mai inovator furnizor de securitate IT din Europa. In sprijinul afirmatiilor, membrii juriului au elogiat inventivitatea creativa si reactiile rapide la noile amenintari cibernetice. Conform IPACSO, un prim examplu a fost raspunsul tehnologic al G DATA la scenariul amenintarilor Bad-USB. Compania germana de securitate IT a fost singurul furnizor de securitate IT din lume care a dezvoltat imediat in instrument de securitate eficient: USB Keyboard Guard. Comisia Europeana sprijina si promoveaza activitatile IPACSO.

"Misiunea noastra este de a furniza companiilor si utilizatorilor casnici cele mai bune tehnologii de evitare a atacurilor cibernetice," spune Walter Schumann, CSO G DATA Software AG. "In lupta impotriva infractorilor online este absolut vital sa raspunzi cu rapiditate si flexibilitate la noile scenarii de atac, iar asta este ceea ce recomanda G Data ca pe un provider de securitate IT de renume mondial. Prin urmare, suntem extrem de incantati de castigarea premiului IPACSO, care recunoaste capacitatea de inovare a companiei noastre."

Despre IPACSO

"Innovation Framework for Privacy and Cyber Security Market Opportunities" (IPACSO) este un proiect comun al Institutului de Tehnologie Waterford si al Institutului German pentru Cercetare Economica (DIW, sprijinit de Comisia Europeaza. Scopul organizat este de a promova dezvoltarea inovatoare in securitatea cibernetica si protectia datelor. Prin ceremonia anuala de premiere, IPACSO onoreaza solutii remarcabile, proiecte si companii din industria de securitate IT.

Pentru informatii despre G DATA USB KEYBOARD GUARD, intrati pe: www.gdatasoftware.com/usb-keyboard-guard.

Despre G DATA Software AG

Securitatea IT a fost inventata in Germania: G Data Software AG este pionier in industria de antivirusi. Au trecut mai bine de 27 de ani de cand compania, fondata in Bochum in 1985, a dezvoltat primul program de combatere a virusilor. In momentul actual, G DATA este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate IT din lume. Rezultatele testelor demonstreaza ca securitatea IT “Made in Germany” ofera utilizatorilor de Internet cea mai buna protectie posibila. Stiftung Warentest a testat produsele de securitate pe Internet inca din 2005. In toate cele 7 teste desfasurate intre 2005 si 2014, G DATA a dovedit cea mai buna detectie. In testele comparative efectuate de AV-Test, solutiile G DATA au demonstrat, cu regularitate, cele mai bune rezultate in detectia programelor malware. La nivel international, G DATA Internet Security a fost, de asemenea, premiata drept cea mai buna suita de securitate de catre publicatiile independente – in tari precum, Australia, Austria, Belgia, Franta, Italia, Olanda, Spania si Statele Unite. Gama de produse include solutii de securitate pentru utilizatori casnici si companii mici, medii si mari. Solutiile de securitate G DATA sunt disponibile in peste 90 de tari din intreaga lume. Mai multe informatii despre companie si solutiile G DATA sunt disponibile pe www.gdatasoftware.com.

Despre AV Security Software

AV Security Software este noul distribuitor oficial al produselor de securitate antivirus G Data Software in Romania. Compania, cu capital romanesc 100%, asigura suportul necesar pentru instalarea, configurarea si gestionarea solutiilor G Data cu management centralizat si solutiilor multiuser, pentru companii medii si mici, companii mari sau institutii de stat. Oferta de parteneriat adresata partenerilor include conditii si discounturi avantajoase pentru revanzarea solutiilor software recunoscute la nivel mondial datorita celor mai noi si moderne tehnologii antivirus. Beneficiile oferite de solutiile „IT Security Made in Germany“ dezvoltate de G Data sunt: profitabilitate, performanta, productivitate crescuta, usurinta in exploatare, cel mai bun raport calitate-pret.

ipacso

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.